Il locale è situato nella piazza centrale di Rivergaro ed è gestito dalla famiglia Piccinini. Viene offerta alla gentile clientela una cucina tipica piacentina, con piatti preparati da Natalina e Renata. Tra i primi vi sono pisarei, tortelli, pasta fatta in casa, pasta al torchio, mentre i secondi comprendono filetto, tagliata, brasato, salame cotto e, in stagione, selvaggina. In sala Achille consiglia vini piacentini Doc. Il servizio pizzeria offre la squisita pizza al fungo porcino, inserita in una lunga lista. Il locale dispone di 50 coperti, mentre nella bella stagione vengono allestiti altri 40 posti affacciati sulla piazza.
Managed by the Piccinini family, this restaurant is situated in the main square of Rivergaro. Local dishes of Piacenza are offered and they are all prepared by Natalina and Renata. The first courses include “pisarei e fasò” (breadcrumb and flour pasta topped with succulent beans in tomato sauce), “tortelli” (pasta filled with creamy cottage cheese and spinach), homemade pasta. The second courses include fillet, game, cooked salame. In the dining room Mr. Achille gives advice on which wine you should drink and the pizza service offers, as well as many other types of toppings, fresh pore fungus. The restaurant can hospitate 50 persons and in summertime it is possible to eat outside in the beautiful square of Rivergaro (40 covers).