mulangiani sutt'ogghiu, pasta filata cu sucu d'agnegliu, Suffrittu chi mulangiani...
Antipasto Unico e Vario Frisa arriganata - Supprezzata Ca goccia Capicollo - Pecurinu friscu - alivi mbitè - alici - mulangiani sutt'ogghiu.
Primi piatti Pasta filata cu sucu d'agnegliu - Bucatini cu stoccu - Spaghetti ca lici - ciceri e tagliaregli - maccarranu ca mulangiana mbuttunati - pasta rutta chi vroccula - risu e scalora - fagiola chi pracallini - gria chi cavuli - secri e patati cu agghiu e pipi - favi e frittuli.
Secondi piatti Baccalà frittu cu pumadoro i fileglia, Stoccu e patati ca livi i giarra, Fragahhia fritta, Pittegliuzzi i biancumangiari, Alici chini, Trighhiiozzu frittu, Tortera d'alici.
Secondi piatti di carne Pruppetti casaroli, Suffrittu chi mulangiani, Cervella cu sucu, Sarsizzu arrustutu, Pruppettuni chinu, Rocchella a calabrisi, Ova chi micciunati.
Piatti di mezzo - contorni Cancioffoli chini, Pittegliuzzi i patati, Juri i cucuzza fritti, broccula affucati, mulangiani chini, Pipi e patati fritti, Cavuli i juri cu limuni, pumadora i fileglia arrustuti.
Frutta - dolce Arangi, mandarini, nespula, gerasa, racina, maluni, fica, persica, - Sammartini,Nocatuli, Pignolata, Torta ca mmanduli, Fica chi nuci, Cassata da zzita, Pastetti, Nzulla, Guta cu l''va.
da www.prolocobovalino.it
|